Producten van het jaar
Image default
Industrie

Veilig uw grote projecten realiseren dankzij stroomgeneratorverhuur

Stroomgeneratorverhuur is tegenwoordig onmisbaar. Met de groei in grote industriële projecten, evenals projecten zoals evenementen, is er meer vraag naar stroom dan ooit tevoren. Deze generatoren zijn veelzijdige en robuuste apparaten, aanbevolen voor verschillende industrieën, maar ook voor andere veeleisende toepassingen zoals de gezondheids-, communicatie-, informatie- en landbouwsectoren. Een stroomstoring in een van deze sectoren kan leiden tot dramatische situaties, omdat het kritieke schade kan veroorzaken zoals productieverliezen, verlies van gegevens en informatie of zelfs ernstige ongevallen. Stroomgeneratorverhuur van Power Solutions maakt het mogelijk voor alle sectoren om flexibel toegang te krijgen tot een sterke generator zonder dat een project zelf in een apparaat moet investeren.

Waarom is een stroomgenerator van groot belang?

Energie en stroom zijn in vrijwel iedere industrie noodzakelijk om te hebben. Echter, in sommige industrieën maakt stroomgeneratorverhuur een verschil tussen leven en dood. Bij mijnbouwactiviteiten kan een stroomuitval leiden tot een verlies van ventilatie in de mijn, wat het leven van ondergrondse arbeiders in gevaar zou brengen. Deze generatoren moeten worden geconfigureerd om de benodigde mix van stroom te leveren, waaronder stand-by, primair vermogen en continu vermogen, om veilige en efficiënte operaties te garanderen. Er is een wereld van verschil tussen een generator die de lichten aanhoudt in een kantoorgebouw in het Amerikaanse Midwesten en een die een gebouw verwarmt tijdens de ruwe winters in Canada.

Tijd voor actie

Na onderzoek te hebben gedaan en met Power Solutions te hebben gesproken over uw wensen en uw project, is de volgende stap de logistiek en installatie van de beste stroomgenerator voor uw project. Zorg ervoor dat u met uw contactpersoon van de stroomgeneratorverhuur spreekt om te zien of ze een proces hebben voor transport, logistiek, installatie en post-installatie om werk te besparen en te verduidelijken. In de meeste gevallen is het gewenst voor de huurder om de generator door middel van betrouwbare logistiek, installatie en onderhoudsdiensten op de juiste plek te krijgen.