Producten van het jaar
Image default
Industrie

Werk veilig dankzij een regelmatige controle van het gelaatmasker

Bent u voor uzelf of uw personeel op zoek naar veilige en hygiënische volgelaatsmaskers? Dan neemt u best eens een kijkje bij Volgelaatsmasker.be. Deze expert uit Hoboken levert de beste en meest kwalitatieve gelaatsmaskers in België en Nederland. Wanneer u met gelaatsmaskers werkt, is het belangrijk om zo nu en dan controles uit te voeren. Op die manier kunt u de veiligheid van uzelf en uw personeel voorop blijven stellen. Ontdek wat u tijdens een controle bij een gelaatsmasker kunt verwachten.

Hoe ziet onderhoud bij een controle van een gelaatsmasker eruit?

Wanneer er een controle aan een gelaatsmasker plaatsvindt, worden er verschillende stappen gevolgd om erachter te komen of het masker nog veilig is en naar behoren werkt. Tijdens de controle van het gelaatsmasker wordt het masker ook grondig gereinigd. Bij de experts van Volgelaatsmasker.be kunt u ook voor het testen, herstellen en herkeuren van het gelaatsmasker. Het handige aan een herkeuring, is dat u de rapportage inclusief een certificaat ontvangt. Op die manier kunt u aantonen dat u de controle voor het gelaatsmasker heeft laten plaatsvinden. Verder kunt u ook bij deze experts terecht voor de verhuur van ademluchtapparatuur.

Hoe zit het met de veiligheid van de gezichtsmaskers?

Wanneer u een controle voor een gelaatsmasker inplant, is het belangrijk om te weten hoe het met de veiligheid van het gelaatsmasker gesteld is. Dit komt doordat dit soort volgelaatsmaskers vaak binnen gevaarlijke beroepen ingezet worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de brandweer en personen die met gevaarlijke stoffen of chemicaliën werken. Om de veiligheid van uzelf en uw personeel te kunnen garanderen, dienen de gelaatsmaskers 100% effectief en werkzaam te zijn. Dit houdt in dat er ook regelmatig onderhoud aan de maskers plaats dient te vinden. Zijn uw veiligheidsmaskers dus al een tijdje niet meer gecontroleerd? Dan kunt u best zo snel mogelijk een afspraak maken bij deze specialist uit Hoboken.

https://www.volgelaatsmasker.be/