Producten van het jaar
Image default
Industrie

Voor transport kunt u terecht bij deze firma uit Antwerpen

Heeft u een eigen bedrijf dat goederen produceert? Dan bent u vast op zoek naar een partner die u kan helpen bij het transport van die goederen? Dan kan S’Jegers u vast helpen. Deze firma uit Antwerpen is gespecialiseerd in het transport van allerlei soorten goederen. Zo hebben ze al 25 jaar ervaring en verzetten ze jaarlijks 150.000 containers. Indien u voor deze specialist kiest, bent u zeker van een betrouwbare service van hoge kwaliteit. Ontdek wat deze transportfirma uit Laakdal u te bieden heeft.

Ontdek de transportmogelijkheden bij deze firma

Toen dit bedrijf op de grens van Limburg en Antwerpen in 1995 werd opgericht focuste hun service zich op het vervoeren van zeecontainers. Ondertussen, meer dan 25 jaar later is deze firma uit Laakdal een van de grootste transportfirma’s van België en bieden ze tal van transportmogelijkheden voor bedrijven aan. Zo kunt u deze firma uit Antwerpen inschakelen voor het transport van onverpakte goederen en afzetcontainers, maar ook voor koeltransport, of warehousing kunt u bij hen terecht. Voor al deze transportmogelijkheden maken ze gebruik van hun enorme infrastructuur. Die bestaat uit een wagenpark van ongeveer 300 trekkers, 600 containerchassis, 250 huifwagens en twintig trekkers voor koeltransport. Al hun vrachtwagens zijn bovendien uitgerust met realtime GPS tracking. Ze beschikken verder ook over een eigen garage, werkplaats en depannagedienst zodat ze zeker zijn dat hun vrachtwagens steeds gebruiksklaar voor het transport van uw vracht in of rond Antwerpen. Ook hebben ze een fumigatiezone waar hun containers ongedierte- en schimmelvrij worden gemaakt.

Laat her vervoer van uw goederen aan hen over

Bent u onder de indruk van hun infrastructuur en wilt u graag het transport van uw goederen laten regelen door deze firma uit Laakdal, in de provincie Antwerpen? Of heeft u nog enkele praktische vragen? Dan kunt u hen steeds contacteren. Zij beantwoorden uw vragen en bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat.

https://sjegers.eu/