Producten van het jaar
Image default
Industrie

Dit bedrijf voert revisie aan tandwielkasten uit op locatie

Veel industriële bedrijven maken gebruik van roterende machines met tandwielkasten. Deze machines hebben echter wel gespecialiseerd onderhoud nodig. Het is dus belangrijk om een bedrijf in te schakelen dat gespecialiseerd is in de revisie van tandwielkasten. U bent dan aan het juiste adres bij Remotive. Dit bedrijf met vestigingen in Evergem – in de provincie Oost-Vlaanderen – en Stabroek, in Antwerpen, voert onderhoud en revisies aan roterende machines uit. Dit kan gedaan worden op de uitgeruste werkplaats van dit bedrijf. In sommige gevallen kan dit bedrijf ook op locaties controles en herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Een eigen werkplaats

Dit bedrijf beschikt over twee uitgeruste werkplaatsen – een in Evergem en een in Stabroek – waar dagelijks technici aan het werk zijn. Hier worden roterende machines gecontroleerd en gerepareerd. De vakmensen hebben hier volledige controle over de machines en kunnen in een rustige omgeving werken. Hier zijn ook de juiste hulpmiddelen en onderdelen aanwezig zodat uw machines snel gerepareerd kunnen worden.

Reparatie op locatie

In sommige gevallen is het niet mogelijk om de revisie van tandwielkasten op de eigen werkplaats uit te voeren. Er wordt dan een speciaal team van technici samengesteld dat het werk op locatie uit kan voeren. Hierbij wordt er gezorgd voor de juiste materialen zodat het werk snel en efficiënt uitgevoerd kan worden. Wanneer er alleen een revisie van tandwielkasten uitgevoerd wordt, hoeven de machines niet stilgelegd worden. De controles worden namelijk uitgevoerd met trillingsmetingen en andere inspecties. Uw machines kunnen dan gewoon doordraaien. Bij reparaties zullen de machines voor een korte tijd stilgelegd worden zodat werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden

Communiceer op een heldere manier

Bij Remotive, in Oost-Vlaanderen of Antwerpen, kunt u altijd een transparante communicatie verwachten. Bij de revisie van tandwielkasten wordt er eerst een inspectierapport opgesteld. Blijkt het dat reparaties nodig zijn? Dat doen ze enkel met uw toestemming. In het rapport wordt u geïnformeerd over alle stappen en onderdelen die nodig zijn. Kies voor hun bedrijf en u weet altijd precies wat u te wachten staat.

https://www.remotive.be/nl/