Producten van het jaar
Image default
Industrie

Maak kennis met een dynamisch metaalbewerkingsbedrijf in Brugge

Metaalbewerkingsbedrijf Vanhaecke Constructie uit Brugge is de ideale partner voor wanneer u op zoek bent naar een professional in allerhande metaalbewerking. Met meer dan 15 jaar ervaring weten ze als geen ander hoe ze het materiaal moeten behandelen en bewerken tot een uniek stuk. U kunt ze inschakelen voor de bewerking van zowel metaal, roestvrijstaal, aluminium en inox. Geen enkele grondstof is hen vreemd.

Vakwerk op maat

Droomt u al jaren van een imposante toegangspoort als blikvanger op uw eigendom? Dan bent u bij Vanhaecke Constructie aan het juiste adres. Het metaalbewerkingsbedrijf is specifiek gelegen in het industriepark De Blauwe Toren te Sint-Pieters in Brugge, en is daardoor makkelijk te bereiken vanaf de grote toegangswegen. U kunt bij hen terecht voor de creatie en plaatsing van poorten, afsluitingen, leuningen, balustrades en veel meer! Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg, en werken niet met standaardafmetingen. Ze produceren alles op maat, en betrekken u als eindklant intensief bij het proces. Vertel hen uw wensen en zij zetten deze om naar een creatie die u omver zal blazen.

Laat het onderhoud van uw metaalwerk over aan een expert

Naast nieuwe producten verzorgen ze ook het onderhoud van bestaande metaalwerken. U kunt hen inschakelen om bestaand hekwerk van een onderhoud te voorzien, alsook om kleine en grote herstellingen bij u thuis of in uw bedrijf uit te voeren. Dit kan eenmalig gebeuren, maar u kunt ook een jaarlijks onderhoudscontract aanvragen. Zo geniet u ieder jaar opnieuw van verzorgd en onderhouden metaalwerk.

Kies uw favoriete kleur

Nadat het metaalwerk vervaardigd is, kan het ook worden voorzien van een verflaag. Metaalbewerkingsbedrijf Vanhaecke Constructie uit Brugge doet dit aan de hand van poedercoating. Bij poederlak wordt er een laag gekleurd poeder op het oppervlak gespoten. Dit verdwijnt dan even in een oven waardoor de verf smelt en de kleur in het oppervlak dringt. De poedercoating gebeurt, net zoals alle metaalbewerking, in eigen beheer, waardoor u te allen tijde verzekerd bent van een uitstekende service.