Producten van het jaar
Image default
Beauty en verzorging

Voel u weer zeker met een borstvergroting

Overweegt u een borstvergroting te laten uitvoeren? Dan bent u zeker niet de enige. Er zijn namelijk verschillende redenen waarom vrouwen voor een borstvergroting kunnen kiezen. Ze zijn bijvoorbeeld niet helemaal blij met hun huidige cupmaat, waardoor ze zich onzeker voelen. Het kan echter ook zo zijn dat door heftig afvallen of na een zwangerschap uw borsten gaan “hangen”. Een borstvergroting is voor u dan waarschijnlijk de uitkomst. Door het plaatsen van implantaten krijgt u de vorm en het volume terug in uw borsten, die u graag wenst. Wilt u de stap nemen naar een borstvergroting? Reken dan op de expertise van Dr. Wim Danau!

Kies voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid bij deze kliniek

Bij de borstvergrotingen of borstliften bij kliniek Dr. Wim Danau worden implantaten gebruikt, die vervaardigd zijn uit siliconen voor medisch gebruik. De protheses zijn van de allerhoogste kwaliteit en zijn absoluut betrouwbaar. Naar de gebruikte implantaten is jaren wetenschappelijk onderzoek gedaan, waarbij is aangetoond dat de protheses niet schadelijk zijn voor de gezondheid en dus zeker geen invloed hebben op de ontwikkeling van borstkanker of andere ziektes. U heeft verschillende keuzemogelijkheden, wanneer het gaat om de implantaten.

Ga langs voor een eerste consult

Kiezen voor een borstvergroting is niet zomaar gezegd en gedaan. Het is een persoonlijk besluit, waarbij u op veel zaken van tevoren moet letten. Een advies is kortom onmisbaar. Vandaar dat u voor uw behandeling voor een eerste consult terecht kunt bij kliniek Dr. Wim Danau om te praten over de verschillende mogelijkheden. Ook worden tijdens dit gesprek u de voor- en nadelen aangegeven en de risico’s van de behandeling. Daarnaast zal uw arts uw medische situatie met u bespreken. De arts zorgt ervoor dat u alle informatie krijgt, die u nodig heeft om een weloverwegen besluit te nemen.

https://danau.be/