Producten van het jaar
Image default
Winkelen

Wat worden de beste producten van Black Friday 2021?

Op Black Friday pakken veel winkels jaarlijks uit met hoge kortingen. Op product van het jaar wil jij natuurlijk weten wat de beste producten van dit jaar zullen zijn tijdens Black Friday. Dit zal ik proberen te voorspellen in onderstaand artikel. Dankzij het in de gaten houden van voorgaande jaren hebben we een goed idee gekregen van wat er waarschijnlijk komen gaat. Hierdoor scoor jij de beste Black Friday deals.

iPhone

Jaarlijks zijn er tijdens Black Friday hoge kortingen verkrijgbaar op Apple producten, waaronder de iPhone. Omdat Apple elk jaar nieuwe modellen uitbrengt zien we in november aanbiedingen op de oudere modellen. Als we deze trend volgen zullen er waarschijnlijk hoge kortingen zijn op de iPhone 12, 11 en XR. Het blijft niet bij de iPhones, Apple heeft namelijk ook vaak aanbiedingen voor iMacs en iPads. Deze producten zijn onder anderen verkrijgbaar bij de Apple-Store en Amac, een officiële dealer.

Samsung

Ook Samsung kan natuurlijk niet achterblijven tijdens Black Friday. Begin dit jaar is de nieuwe Galaxy S21-lijn uitgekomen. In november zijn deze modellen alweer een tijdje uit. Dit zorgt ervoor dat er wellicht al mooie kortingen verkrijgbaar zijn tijdens Black Friday. De meeste korting zal zitten op de oudere modellen zoals S20 en A51. Wanneer jij een nieuwe Samsung telefoon wil kopen doe je er verstandig aan om te wachten tot Black Friday.

Nintendo Switch

De Nintendo Switch is erg populair. In 2021 komt de nieuwe variant op de markt: De Nintendo Switch OLED. Dit model beschikt over een OLED-beeldscherm. Hiermee zal het beeld op je handheld console nog scherper worden. Dit betekent ook dat de vraag naar de oude modellen afneemt en dat deze waarschijnlijk met veel korting tijdens Black Friday verkrijgbaar zijn.

Waar vind je al deze solden?

Nu je weet welke producten je kunt verwachten vraag je je vast af hoe je deze deals dan gemakkelijk kunt vinden. Dit is erg makkelijk. Er zijn namelijk speciale websites te vinden die voor jou alle Black Friday deals van België verzamelen en in een handig overzicht zetten. Zo is er de website Blackfriday-deals.be. Naast een overzicht van alle deals kan je ook per winkel kijken. Daar kan je zoeken op jouw favoriete winkels en vervolgens zie je alle deals van die winkel. Om alle solden tijdens Black Friday te vinden is het zaak om deze site goed in de gaten te houden, zo weet je zeker dat je kunt profiteren.