Producten van het jaar
Image default
Zakelijk

Waterkoeler fontaine a eau

In sportscholen ziet u het staan, in kantoren, restaurants en in de wachtkamer bij huisartsenpraktijken; een waterkoeler of ook wel fontaine à eau genoemd. Waterkoelers zijn drinkwatersystemen die, het woord zegt het al, water koelen. Er zijn verschillende soorten waterkoelers. Bijvoorbeeld waterkoelers met waterflessen. De fles gevuld met bronwater wordt makkelijk en eenvoudig geïnstalleerd in een dispenser en met een simpele draai aan het tapkraantje, kunt u genieten van een heerlijk gekoeld glas bronwater. 

Zo zijn er ook waterkoelers die direct zijn aangesloten op de waterleiding. Hierbij gaat het water via de dispenser en een tapkraan of contactloos via een sensor direct uw glas in. Tevens geeft de waterdispenser niet alleen gekoeld water, u kunt ook kiezen voor bruisend en plat water. Dankzij filtersystemen in de waterdispensers van Culligan, wordt het leidingwater zuiver gefilterd. Het water wordt ontdaan van kalk, chloor en andere schadelijke stoffen, zodat u altijd verzekerd bent van hoge kwaliteit water. Met het gebruik van een waterkoeler op leidingwater, bespaart u niet alleen in uw portemonnee, u helpt ook mee bijdragen aan de ontlasting van het milieu doordat u geen plastic flessen gebruikt!

U kunt ook een waterverzachter gebruiken voor uw drinkwater en andere huishoudelijke apparaten. Waterverzachters maken uw water helder en zacht. Dankzij een geavanceerd systeem lossen kalksporen op zodat de leidingen niet verstoppen. Hierdoor blijven uw apparaten veel langer in goede conditie en hoeft u niet binnen afzienbare tijd uw apparaat te vervangen. Door een goed en regelmatig onderhoud uit te voeren, zorgt u dat de levensduur van uw apparaten langer is, en niet onbelangrijk: hierdoor kan de energierekening verlaagd worden en kosten voor vervanging van apparaten uitgesteld worden! 

Wist u dat u bij Culligan zowel uw waterkoeler kunt kopen als huren? Indien u huurt heeft u er geen omkijken naar, de geboden full option service waarbij het toestel regelmatig wordt onderhouden, ontzorgt u en kunt u voluit genieten van een kwalitatief en duurzaam product.