Producten van het jaar
Image default
Woning en Tuin

Zwembad in de tuin of toch iets anders

Zwembad

Wanneer je aan de zomertijd denkt, denk je al snel aan zon, ontspannng en genieten. Veel mensen trekken er in de zomer op uit. Ze gaan voor hun ontspanning en plezier naar verre vakantieoorden, met het gezin naar het zwembad enzovoort. Sommige mensen besluiten hu zoektocht naar ontspanning dichter bij huis te zoeken. Welk gezin heeft er tegenwoordig immers geen opblaasbaar zwembad in de tuin staan? Anderen gaan hierin nog een stapje verder en kiezen ervoor een zwembad in de tuin de bouwen. Uiteraard zit hier wel een groot verschil. Een opblaasbaar zwembad koop je al voor een paar tientjes terwijl de aanleg van een zwembad in de tuin duizenden euro’s kan kosten. Niet alleen de aanschafprijs, ook het onderhoud, de onderhoudskosten en het energieverbruik zijn werelden van verschil. Daarnaast is het ene zwembad voor een bepaald moment en makkelijk op te bergen, het andere zwembad is permanent en neemt een vaste plek in.

Jacuzzi

Een andere optie om tijdens de zomerdagen van te genieten is een eigen jacuzzi in de tuin. Het grote voordeel van een jacuzzi ofwel buiten jacuzzi in de tuin is dat u ook na de zomer van dit bad kunt genieten. Het is namelijk een product dat in de zomer verkoeling en ontspanning biedt, maar ook in de winter zeer goed gebruikt kan worden. De temperatuur is namelijk tot 40 graden in te stellen. De effecten op de gezondheid zijn in de winter zelfs groter dan in de zomermaanden. 

Een jacuzzi of bubbelbad in de tuin biedt ontspanning voor het hele gezin. Lekker genieten van de bubbels en de massagestralers terwijl u onderuit gezakt zit of ligt. Ook de kinderen genieten enorm van dit waterplezier! U kunt namelijk met meerdere personen in een jacuzzi plaatsnemen. Want jacuzzi’s zijn er in alle soorten en maten. Van een 2-persoons tot 6-persoons jacuzzi’s, het kan allemaal. Een jacuzzi is daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk, dit in tegenstelling tot een normaal ingebouwd zwembad.

De juiste keuze

Ontspanning en waterplezier in de tuin kan dus op meerdere manieren. Bent u zichzelf nog aan het oriënteren, bedenk dan goed wat u wilt. WIlt u wellness en plezier het gehele jaar door? Heeft u maar een beperkt budget? Wilt u kwaliteit en heeft u geen tijd voor onderhoud? Zet alle punten voor uzelf op een rijtje en maak dan de juiste keuze. De zomer komt er inmiddels al snel aan!

Zwembad in de tuin of toch iets anders