Producten van het jaar
Image default
Woning en Tuin

Zwemspa als vervanger van een zwembad

Zwembad in de tuin

Een zwembad in je tuin, wie heeft daar nu nou niet ooit eens van gedroomd. Een absolute luxe, dat is het zeker. Maar ook is het absoluut genieten, een eigen zwembad in de tuin. Het kostenplaatje van een zwembad inbouwen is ook niet niets en zeker niet voor jan en alleman weggelegd helaas. Uiteraard hoeft een zwembad in de tuin niet duur te zijn, maar dan hebben we het al snel over de welbekende opblasa zwembaden. Maar als u een “echt” zwembad in uw tuin wilt hebben, dan bent u wel met meer dingen bezig dan opblazen of oppompen.

Met een eigen zwembad in de tuin kunt u naar hartelust sporten, spelen en relaxen in één. Daarmee past een buitenzwembad perfect bij een moderne en evenwichtige lifestyle, waarin puur zwemplezier en ontspanning centraal staan. Voordat er gebouwd mag worden, moet er een stedenbouwkundige vergunning aangevraagd worden, de zogenaamde bouwvergunning.
Meestal is het aanvragen van zo’n vergunning voor een normaal buitenzwembad geen probleem. Voordat de aanleg van een zwembad in uw tuin daadwerkelijk plaatsvindt, verrichten vakmensen eerst een bodemonderzoek. In deze fase stellen ze de bodemgesteldheid van uw tuin vast. Een zwembad in tuin aanleggen, begint dus altijd met een vooronderzoek.

Zwemspa

Een zwemspa is een uniek product dat alle voordelen van een spa combineert met alle voordelen van een zwembad! Een zwemspa is heel het jaar door te gebruiken en het water kan wel verwarmd worden tot 40 graden Celsius! Na een drukke dag kan in uw eigen wellnesstuin in de HotSpring Spa. Deze jacuzzi’s zijn uitgerust met de meest luxueuze snufjes zodat u even helemaal nergens meer aan hoeft te denken. De spa’s zijn er in verschillende maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Jacuzzi / bubbelbad voor 5 a 6 personen, ofwel voor het gehele gezin, maar ook voor een bubbelbad waar u met z’n tweeën gebruik van kunt maken. Ontspannen in de spa heeft verschillende gezondheidsvoordelen en past daarom erg goed bij uw wellness lifestyle. Door de combinatie van warm water en lucht via de jets krijgt u in een Jacuzzi een heerlijke water massage. En water massage geeft ook verlichting bij spierpijn en gewrichtspijnen.

Met een zwemspa in de tuin heeft u geen excuus meer om niet te sporten, uw heeft namelijk uw eigen sportschool aan huis. De drempel om te sporten is nu ook een stuk lager. Zwemmen in een zwemspa is daarnaast ook goed voor het lichaam. Het geeft nauwelijks druk op uw spieren en gewrichten door het natuurlijk drijfvermogen. Door de waterstroom in het water van de swimspa kunt u lang zwemmen zonder dat u baantjes hoeft te trekken zoals in een wedstrijdbad. U kunt hierdoor makkelijk uw conditie bijhouden zonder de deur uit te hoeven.

Zwemspa´s bieden de voordelen van een zwembad en een buitenspa in één. U kunt er dus ook voor kiezen om gewoon heerlijk te relaxen in het Jacuzzi gedeelte met massagestralen en bubbels. Een bijkomend voordeel van een zwemspa ten opzichte van een zwembad is dat een zwemspa betrekkelijk weinig ruimte in beslag neemt en dus ook in kleinere ruimtes of tuinen geplaatst kan worden.

 

Zwemspa als vervanger van een zwembad