Producten van het jaar
Image default
Bedrijven

Professionele telefoonopname

Een snel groeiende organisatie is niet altijd een feest. Het is namelijk een grote klus om de groei bij te kunnen houden in de vorm van mankracht. Het is altijd maar passen en meten hoeveel personeel u verwacht extra nodig te hebben. Welke taak meer aandacht verdient dan de ander. Daarnaast is het een grote klus iedereen te integreren in de nieuwe organisatie en unieke bedrijfscultuur. Niet iedereen past er altijd even goed tussen. Het komt dus vaak voor dat een werknemer na een lange tijd van inwerken weer de organisatie verlaat. Dat zijn dan verspilde uren en energie die uw organisatie verlaat. Het is daarom vaak een goed alternatief om bepaalde taken uit te besteden. Dit geldt vooral voor de ondersteunende processen van een organisatie, omdat het minst belangrijk zijn en vaak niet uniek zijn vergeleken de concurrentie.

 

Voorbeelden van ondersteunende processen die vaak uitbesteed worden zijn de antwoordservice en de salarisberekeningen. De salarisberekeningen is simpelweg een grote opgave, omdat het zo ontzettend ingewikkeld is door alle verschillende cao’s en bedrijfstakregelingen. Omdat het in elke sector weer anders geregeld is kan zelfs een kleine opgave tot veel werk uren lijden. Om deze moeite te kunnen besparen kunt u daarom het beste deze ondersteunende processen uitbesteden aan specialisten die niks anders doen dan werken met verschillende cao’s en bedrijfstakregelingen.

 

Een antwoordservice ligt niet helemaal hetzelfde. Aan de ene kant verliest u direct contact met mogelijk klanten. Aan de andere kant hoeft u niet meer gestoord te worden tijdens belangrijke momenten zoals een vergadering. U kunt zelf beslissen wanneer uw telefoon wordt opgenomen door een externe telefoniste. De telefoonopname verloopt hierdoor op een professionele manier, omdat u de taak uitbesteed aan een bedrijf met al hun ervaring in telefoonopname. U kunt zelf de tijden bepalen wanneer u niet de telefoon zelf opneemt. Elk gesprek, niet door u zelf opgenomen, krijgt u een verslag over terug ontvangen via de mail van uw persoonlijke telefoniste.

Professionele telefoonopname