Producten van het jaar
Image default
Bedrijven

UglyXmas

Waarom zijn kersttruien dames van Uglyxmas zo populair geworden?

 

De populaire Uglyxmas kersttrui is een alomtegenwoordig kenmerk van de feestdagen geworden en heeft een plekje in de kledingkast verovert. Je zou het kunnen vergelijken met aangelegenheden zoals de koopgekte op Black Friday of Halloween, ze zijn plotseling een deel van onszelf uit gaan maken. Deze overvloedige opvallende kledingstukken eigenen we ons opnieuw aan met een speciale plek naast de dagelijkse kleding. Veelbetekenende afbeeldingen wat deze trui zo doet opvallen is het liberaal gebruik van rode en groene, komische grote afbeelding van sneeuwpoppen, rendieren en kerstbomen.

 

Hoewel de trui al sinds eind 19de eeuw bestaat in de VS, is deze zich pas gaan ontkiemen in de laatste decennia. Acteurs als Bill Cosby met zijn jaren 80 sitcom en Chevy Chase in de kerstvakantie van National Lampoon, hebben door het gebruik van deze truien laten opleven tot ongekende populariteit.

 

Wat maakt kerst truien dames van Uglyxmas zo ‘afschuwelijk’ mooi?

 

Als schoonheid het oog van de toeschouwer treft, geldt dat dan ook voor kerst truien van Uglyxmas? Misschien, maar er zijn ook dingen aan deze kersttruien die objectief controversieel zijn. Technisch gezien zou je een tweekleurige kersttrui kunnen hebben. Maar, omdat schreeuwerige kleuren van nature onplezierig zijn om naar te kijken is het gemakkelijk om de norm van een lelijke kersttrui te bereiken.

 

Gelukkig zijn de kerstdagen feestdagen waar geen tekort is aan felle kleuren, zodat het dragen van deze truien in deze tijden op het juiste moment zal zijn. Hoe meer je het kerstthema kunt vermengen met rare, onverwachte dingen, hoe meer je in de kijker staat. Rendieren, sneeuwpoppen, kerstbomen en kerstmannen maken allemaal samen geweldige, niet alledaagse kersticonen. Het zijn het soort truien die je een gevoel teweeg brengen en je gelijk doet laten glimlachen.

 

Maak het geheel compleet met Uglyxmas Kerstman sokken.

 

Een outfit voor feestdagen rond kerst is iets bijzonders. We zijn helemaal in de geest van kerstmis en willen dat gevoel van top tot teen overdragen naar de buitenwereld. Het hebben van de perfecte kerstsokken is daar een deel van. Het lijkt op zichzelf belachelijk om geld uit te geven aan sokken die je alleen rond de kerstdagen zou kunnen dragen.

 

Maar zie het als een kleine traditie, de kers op de taart, die de kerstdagen net dat beetje beter maakt. Ook al ben je de minst feestelijke persoon ooit, het kopen van een paar dwaze kerstman sokken is een makkelijke uitweg om je toch feestelijk te doen laten overkomen.

Laat de feestdagen maar komen. Verhoog de kerstsfeer door het dragen van kersttruien en sokken van https://www.uglyxmas.nl

UglyXmas