Producten van het jaar
Image default
Bedrijven

Waterpijp merken

Als je af en toe eens lekker van een waterpijp geniet op café of bij vrienden, heb je het misschien al gemerkt: niet alle waterpijpen zijn hetzelfde. Vaak als mensen hun eigen waterpijp willen aanschaffen, kiezen ze gewoon de mooiste of goedkoopste uit en kijken ze niet naar wat ze kopen. Dit terwijl er heel wat verschillende merken van waterpijpen bestaan waarvan de eigenschappen verschillen en dus ook de rookervaring. Daarom kan je in deze blog meer lezen over enkele bekende shisha merken.

Farida shisha zijn Egyptische waterpijpen van top kwaliteit. De waterpijpen worden op traditioneel ambachtelijke wijze volledig met de hand gemaakt, ze worden vervaardigd uit massief koper. Elke shisha heeft een uniek design, de ontwerpen en patronen zijn precieze bewerkingen door Egyptische ambachtslieden en zijn uniek op de waterpijp markt.

Amy Deluxe is een Duits merk dat de beste machinale waterpijpen produceert. De waterpijpen zijn kwalitatief heel sterk, er wordt gebruik gemaakt van zware, robuuste en hoogwaardige materialen. Bovendien is er door de machinale productie geen énkel foutje aan te bespeuren. De onderdelen kunnen makkelijk losgeschroeft worden om ze schoon te maken. Amy shisha biedt dus een kwalitatief goed product dat ook eenvoudig onderhoudbaar is.

Odumen heeft het klassieke waterpijp roken in een geheel nieuw jasje gestoken door hun moderne waterpijpen. De vormgevind van de waterpijpen is totaal anders, toch is de kwaliteit hetzelfde. Ze zijn niet alleen succesvol door hun designs, maar ook dankzij alle leuke extra’s die je ermee kan doen. De vaas kan bijvoorbeeld gevuld worden met fruit of lava pearis die zorgen voor een totaal nieuwe rookervaring. De waterpijpen hebben ook ingebouwde LED verlichting, wat ze zeker een show item maakt.

Aladin waterpijpen zijn de juiste keuze als je voor een goede prijs/kwaliteit verhouding wil gaan. De stijlvolle waterpijpen worden machinaal gemaakt in Egypte, kleine afwijkingen komen dus niet voor.

Waterpijp merken