Producten van het jaar
Image default
Zorg

Welke collageen poeder koopt Jennifer Aniston?

Collageen is geen nieuw begrip in de beauty wereld, maar de steeds langer wordende lijst van voordelen houdt het op de voorgrond. Het eiwit is verantwoordelijk voor een stevige huid en gezonde nagels en gewrichten.

Collageen voor ouder worden

Maar bij het ouder worden vertraagd de collageenproductie, waardoor de huid aan stevigheid verliest en de nagels in sommige gevallen broos worden. Dat is waar Vital Proteins Collageenpeptiden van pas komen, die je huid helpen bij de collageenproductie – en actrice Jennifer Aniston is er dol op, in de branche ook bekend als collageen poeder Jennifer Aniston.

Collagen peptides

Friends-actrice Jennifer Aniston ontdulede dat ze bij het team van Vital Proteins is gekomen als Chief Creative Officer. De Collagen Peptides zijn een van haar favoriete producten van het merk, en ze zijn te koop tijdens Amazon Prime Day. Aniston merkt op dat collageen essentieel is voor een gezonde huid, nagels en gewrichten – daarom kiest ze ervoor haar dag te beginnen met collageenpeptiden. “Mijn go-to collageen routine is het toevoegen van Vital Proteins Collagen Peptides in mijn ochtendkopje koffie of smoothie – zo gemakkelijk te gebruiken,” zegt Jennifer Aniston.

Collageen poeder voordelen

Om alle belangrijke voordelen van collageen poeder te begrijpen, duiken we in de theorie erachter. Volgens een expert  is collageen een essentiële bouwsteen voor bijna elk orgaan in het lichaam, inclusief de huid. Collageen wordt van nature afgebroken bij het ouder worden en door de zon. Vanaf midden twintig vertraagt ons vermogen om nieuw collageen aan te maken elk jaar meer, wat resulteert in een doffere huid die velen beschrijven als ‘zijn veerkracht verloren te hebben.

De expert legt ook uit dat collageensupplementen een nieuwer concept zijn om het lichaam extra bouwstenen te geven. Er wordt nog uitgebreid onderzoek gedaan naar de in te nemen voordelen, maar shoppers zijn het erover eens dat deze collageenpeptiden hun huid en nagels drastisch verbeteren.

Collageen reviews

Met meer dan 100.000 collageen reviews zijn Vital Proteins Collagen Peptides niet alleen favoriet bij Jennifer Aniston. Een recensent schrijft: “Ik heb NOOIT een product geprobeerd dat me zoveel voordelen gaf! Laten we beginnen met mijn nagels. Ze zijn zo hard als acryl. Mijn nagels groeien nooit, en ik haat het om pillen als biotine in te nemen.”

Naast nagelgroei zeggen shoppers dat ze de overvloedige voordelen voor hun huid opmerken. Eén shopper gaf de Vital Proteins Collagen Peptides een vijfsterrenrecensie na zes maanden gebruik van het supplement, en zei dat ze “de huid jonger en veerkrachtiger maken.” “Ik realiseer me dat 30 jong is, maar ik zie wel veranderingen in mijn huid door veroudering, en dit collageen hielp haar soepeler te maken in ongeveer een week,” zei ze.

Blije collageen poeder koper

Een laatste shopper noemt de Collageen Peptiden “een wonder in een kuipje,” en schrijft dat ze na meer dan een jaar collageen gebruikt te hebben, nooit meer zonder zullen zitten. De blije collageen poeder koper voegt eraan toe: “Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en zou willen dat ik het meer dan vijf sterren kon geven. De resultaten zijn werkelijk verbluffend!”