Producten van het jaar
Image default
Zorg

Zorgboerderij in de regio van Dordrecht: leuke en zinvolle dagbesteding op de boerderij

Zorgboerderij de Bernerboefjes is voor mensen met een beperking een professionele zorgboerderij in de regio Dordrecht, Rotterdam en Gorinchem. Hier vinden veel activiteiten plaats die mensen met een beperking niet alleen een leuke, maar ook leerzame ervaring kunnen bieden. Deze activiteiten variëren van het melken van de koeien tot het planten van groenten in de moestuin. Daarnaast zijn er kippen, konijnen, katten, honden en vaak kalfjes op de boerderij. Allemaal mogen ze verzorgd en geknuffeld worden door de cliënten. Verder kan er gebakt en geknutseld worden. Er is ruimte voor een spelletje met andere cliënten en begeleiders of er kan een uitstapje gemaakt worden in de omgeving.

Over deze zorgboerderij

Zorgboerderij de Bernerboefjes biedt een deskundige begeleiding aan in een rustige omgeving dagbesteding aan mensen met problemen op sociaal of psychisch gebied. Het kan hierbij onder meer gaan om mensen met communicatieve stoornissen en autistische stoornissen. Maar ook mensen met leerproblematiek of dementie zijn welkom bij de dagbesteding. Omdat er een ruim aanbod aan activiteiten is op deze zorgboerderij in regio Dordrecht is er altijd een activiteit die aansluit bij de mogelijkheden en wensen van de cliënt. Er wordt daarbij ingezet op de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de cliënten. Eigen initiatief wordt aangemoedigd, net als het zelf ontdekken van de activiteiten. Daarom kan een dagje op Zorgboerderij de Bernerboefjes ook heel zinvol zijn voor cliënten die zich willen voorbereiden op het arbeidsproces.

Dagbesteding

U vindt Zorgboerderij de Bernerboefjes net buiten Groot-Ammers. Het bedrijf is gelegen aan een doodlopende weg. Dit draagt bij aan een rustige omgeving met weinig verkeer rondom de boerderij. Deze zorgboerderij in regio Dordrecht biedt op diverse dagen een dagbesteding die naast leuk ook erg leerzaam is. Bent u als naaste of verzorger geïnteresseerd in de dagbesteding die wordt aangeboden bij deze zorgboerderij? Bezoek dan eens de website voor aanvullende informatie, een foto impressie en de contactgegevens. 

http://www.bernerboefjes.nl/welkom-bij-de-bernerboefjes.html