Producten van het jaar
Image default
Gezondheid

Behandeling hernia zonder operatie? Kies voor Shiatsu-therapie

Wanneer u op zoek bent naar een behandeling van een hernia zonder operatie dan kan Shiatsu-therapie een alternatief zijn. Tijdens Shiatsu behandelingen wordt door drukpunttherapie de energiedoorstroming in uw meridianen hersteld. De meridianen zijn de energiebanen in het lichaam. Gezamenlijk dragen deze energiebanen bij aan ons lichamelijk en geestelijk welzijn. Een verstoring in de meridianen kan zich uiten in gezondheidsklachten. Door Shiatsu-therapie kan de balans in uw energiebanen hersteld worden. Dit resulteert in nieuwe energie, een fitter gevoel en stimuleert op deze manier de genezing van rugklachten en de bijbehorende pijn. Zo kiest u door middel van Shiatsu-therapie voor een behandeling van uw hernia zonder operatie.

Shiatsu-therapie bij herstel na chemo en bestraling

Shiatsu behandelingen kunnen het herstel na chemo en bestraling stimuleren. Chemo en bestralingen zorgen voor futloosheid, misselijkheid en een algeheel gevoel van malaise. De stoffen die tijdens chemokuur toegediend worden hebben niet alleen effect op de kwade cellen in het lichaam, maar kunnen ook de goede cellen aantasten. Door Shiatsu-therapie verdwijnen de gifstoffen uit het lichaam en wordt de balans in de energiebanen hersteld. Dit uit zich in meer energie, een ontspannener gevoel en het draagt bij in het herwinnen van het vertrouwen in het eigen lichaam. Op deze manier kan Shiatsu-therapie bijdragen aan het herstel na chemo en bestraling.

Oosterse wijzen van behandeling

Voor een gecertificeerde Shiatsu behandeling kunt u terecht bij Maria van der Sar in Tilburg. Deze Shiatsu therapeut verzorgt in haar praktijk oosterse wijzen van behandeling voor een groot aantal lichamelijke en psychische klachten. U kunt bij haar terecht voor de behandeling van hernia zonder operatie en bij herstel na chemo en bestraling, maar ook voor bijvoorbeeld migraineklachten, nekklachten en stressklachten. Shiatsu-therapie is daarbij tegenwoordig steeds vaker in het vergoedingspakket van een zorgverzekeraar opgenomen. Afhankelijk van uw specifieke polis kan het daarom mogelijk zijn de kosten van de behandelingen te declareren. Het is raadzaam dit bij uw eigen zorgverzekeraar te controleren.