Producten van het jaar
Image default
Gezondheid

Hoe goed is uw gehoor? Doe een gratis hoortest

Een goed gehoor is heel belangrijk. Als u alles goed kunt horen kunt u zich vrij bewegen in het dagelijks leven en kunt u zonder problemen aan gesprekken deelnemen. Als er iets mis is met uw gehoor kan daar vaak wat aan worden gedaan met een hoortoestel. Met behulp van een gratis hoortest komt u erachter of uw gehoor nog voldoende is of dat u daar wat ondersteuning bij nodig heeft. Het is wetenschappelijk aangetoond dat het gehoor in de loop der jaren achteruit gaat. Als u ouder wordt kan dit dus een probleem worden.

Krijgt u klachten uit uw omgeving?

Het kan zijn dat u zelf nog niet in de gaten heeft dat uw gehoor achteruit gaat. Vaak gaat dit zo geleidelijk dat u het zelf nauwelijks merkt. Maar misschien merken de mensen in uw omgeving wel dat u minder goed hoort. Bijvoorbeeld omdat u de radio of tv harder zet of dat u regelmatig opmerkingen van anderen niet in één keer verstaat. Dan wordt het tijd voor een gratis hoortest om te onderzoeken of uw gehoor nog in orde is. Vooral als uw gehoor van groot belang is, bijvoorbeeld door het soort werk dat u doet, is het belangrijk om het gehoor te laten testen als u twijfelt. Dat kan bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen.

Maak nu een afspraak voor uw gehoortest

Wilt u weten of uw gehoor nog in orde is? Maak dan een afspraak bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Zij kunnen u helpen met een gratis hoortest. Hierbij wordt grondig onderzocht of u bepaalde hoge en lage tonen nog goed hoort en of u mogelijk een gehoorapparaat nodig heeft. Als dit laatste het geval is dan kan het hoorapparaat meteen worden aangemeten. Gehoorapparaten zijn vandaag de dag zeer klein en nauwelijks zichtbaar. U kunt ze dus onopvallend dragen. Alleen u weet hoe het kan dat u ineens weer alles goed kunt horen.

https://www.doudelet.be/