Producten van het jaar
Image default
Gezondheid

Werken met betrouwbare medische alarmering is belangrijk

In een ziekenhuis worden soms kwetsbare patiënten opgenomen voor wie het van belang is dat zij onder goede medische alarmering staan. Denk bijvoorbeeld aan een patiënt die met hartklachten is opgenomen. Of een patiënt die een zware medische ingreep heeft ondergaan. Deze groep is extra kwetsbaar en wordt daarom in de meeste gevallen op de afdeling Intensive Care opgenomen. Alle patiënten die daar liggen, worden aangesloten op apparatuur voor medische alarmering. Zo kan het verplegend personeel alsmede de artsen een goed beeld krijgen van de situatie van de patiënt. Ze hoeven dan niet steeds zelf de hartslag en bloeddruk op te nemen maar kunnen deze direct aflezen van de monitoren die de patiënt dag en nacht bewaken.

Goede zorg begint met goede medische bewaking

Kwetsbare patiënten hebben goede medische zorg nodig. Zij moeten immers goed in de gaten worden gehouden, omdat een kleine verslechtering misschien al fatale gevolgen kan hebben. Daarom is medische alarmering belangrijk. Deze apparatuur registreert alles wat er met de patiënt gebeurt en deze informatie kan ook worden ‘teruggelezen’ om het verloop te kunnen beoordelen. Denk aan de bloeddruk of de hartslag van een patiënt. Een arts wil soms kunnen zien wat er vooraf is gegaan aan bijvoorbeeld een plotselinge daling van de bloedgroep of het onregelmatig worden van de hartslag. Ook hierin kan apparatuur voor medische alarmering een belangrijke rol spelen.

Bij wie kan ik terecht als ik deze apparatuur wil aanschaffen?

Als u beslissingsbevoegd bent om apparatuur voor medische alarmering aan te schaffen dan kunt u hierover informatie inwinnen bij CLB. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert apparatuur in deze categorie. U vindt de contactgegevens op de website. U kunt meer informatie aanvragen of direct een offerte aanvraag doen. Deze aanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend. U kunt bij CLB ook terecht voor het onderhoud aan de apparatuur voor medische alarmering en het bedrijf verzorgt training aan het personeel voor het juiste gebruik ervan.

https://clbintegratedsolutions.nl