Producten van het jaar
Image default
Gezondheid

Herstel uw zicht door uw ogen te laten laseren met refractie chirurgie

Refractie chirurgie is een medische ingreep van een specialist om uw ogen en zicht volledig of vrijwel volledig te herstellen. Hierdoor kunt u in de gewenste situatie zonder hulpmiddelen als een bril af; de contactlenzen kunnen nog wel nodig blijven. De ogen laten laseren kunt u laten doen bij de professionals van Refractiecentrum Haaglanden. Omdat iedere situatie anders is, zal samen met u worden gekeken naar een individueel behandelplan. Uw ogen krijgen een scherpe meting en worden op maatwerk berekend. Zodoende is vaak een compleet herstel van uw gezichtsveld mogelijk.

Refractie chirurgie: waarom kiest men hiervoor?

Beelden uit de buitenwereld dienen precies op uw netvlies terecht te komen. Is dit niet het geval en is er een geringe afwijking, dan is er sprake van een gebrek in de refractie. Veel mensen dragen om deze reden een bril of contactlenzen. Dankzij de geavanceerde techniek van refractie chirurgie kunt u uw ogen laten laseren zonder risico op schade en met een gegarandeerde verbetering van uw zicht. Voor de meeste mensen is het zicht hét belangrijkste zintuig en allen al om die reden is de vraag naar de ogen laten laseren in de laatste jaren sterk toegenomen.

Steeds meer precisiewerk

Met medische ingrepen rondom uw ogen wilt u natuurlijk geen risico lopen. Het ogen laten laseren is daarom steeds vaker precisiewerk en hierbij wordt gebruik gemaakt van verregaande technologie. Er zijn diverse behandelingen mogelijk, uiteraard af te stemmen op uw persoonlijke voorkeur. Ruim 20% van de Nederlandse bevolking heeft te maken met refractie; een ernstige afwijking van de ogen. Zelfs met een bril of contactlenzen kunnen problemen blijven bestaan. Aangezien een refractie ook andere medische problemen kan veroorzaken, is het verstandig om refractie chirurgie te overwegen. Hiermee kunt u een serieuze impuls geven aan uw natuurlijke zicht met hoogwaardige, dankzij nieuwe technieken en een unieke chirurgische ingreep.