Producten van het jaar
Image default
Auto

Onderdelen Volkswagen online bestellen

Als je een enorme fan bent van oude Volkswagens dan kun je vast niet genoeg krijgen van sleutelen. Zo nu en dan is het lastig om het juiste onderdeel te vinden, een vlotternaald voor je Karmann Ghia, een bodemplaat voor je Kever. Echte VW fans weten dat er maar 1 adres is waar je altijd op kunt vertrouwen: Paruzzi.

Onderdeeltype 1-2-3 of 4?

Paruzzi heeft nieuwe, on- gebruikte onderdelen Volkswagen in de collectie. Daarnaast kun je genieten van originele VW onderdelen. Let goed op het type aanduiding voor je een bestelling plaatst. Wist je trouwens dat het eerste cijfer gelijk is aan het onderdeel nummer. Mocht je toch niet precies weten welke spijlbus item of onderdelen VW Kever je nu nodig hebt, kun je altijd even contact opnemen met een van de medewerkers. Graag denken ze met je mee.

Ook leuk: een cadeaubon of rondleiding!

Al vele jaren is Paruzzi het adres voor iedere VW fan. De mooie catalogus en webmagazine mogen niet ontbreken als je een echte liefhebber bent. Mocht je nog op zoek zijn naar een uniek verjaardagscadeau, dan kun je altijd kiezen voor een Paruzzi cadeaubon. Een gratis rondleiding door de magazijnen van de Volkswagen onderdelen shop is ook mogelijk en misschien nog wel het allermooiste cadeau. Geniet van een kijkje achter de schermen, inclusief en hapje en een drankje. Wil je meer informatie of heeft u vragen? Voel je vrij om contact op te nemen: 31 (0)113 503555 (Nederland) of 09 3494131 (België).

Onderdelen Volkswagen online bestellen

Gerelateerde artikelen

Private lease auto SEAT Mii

Meer overzicht tijdens het rijden

Op deze manier wordt leasen kinderspel