Producten van het jaar
Image default
Auto

Zo voorkom je hoge kosten aan je auto

Een eigen auto kost geld. Ook al heb je een kleine en zuinige auto, toch lopen de kosten die je per jaar aan je auto uitgeeft, aardig op. En als je auto dan ook nog een mankement heeft, dan komen de reparatiekosten daar nog eens bovenop. Verzekering, wegenbelasting, de onderhoudsbeurten en APK, het zijn fikse bedragen. Lease je een auto, dan heb je naar deze kosten geen omkijken meer. Heb je een eigen bedrijf, dan is het fiscaal ook nog eens aantrekkelijk om een auto voor het bedrijf te leasen. De kosten zijn dan aftrekbaar van de belasting. 

Zo kies je de juiste auto voor je bedrijf

Heb je een eigen bedrijf en moet je vaak spullen vervoeren, dan is een bedrijfswagen een goede keus. Er zijn vele soorten bedrijfswagens waar je uit kunt kiezen en waar je een goed leasecontract voor kunt afsluiten. De bedrijfswagen die nu al uitgeroepen is tot Internationale Van of the Year 2016, is de Volkswagen Caddy. Deze auto heeft zeer goede rijeigenschappen en een mooie afwerking. Comfort en veiligheid staan bij deze auto voorop. Een Volkswagen Caddy leasen is dus een verstandige keuze. Bovendien is de versnellingsbak van deze auto ook nog eens de beste in zijn soort. 

Waarom een tweedehands auto leasen

Naast de keuze die je hebt om een nieuwe auto te leasen in plaats van te kopen, bestaat er ook de mogelijkheid om een tweedehands auto te leasen. Vaak merk je naarmate een auto ouder wordt, dat de kosten ook hoger worden. Nieuwe banden onder de auto kosten veel geld. Ga je een tweedehands auto leasen, dan worden al die kosten gedekt door de leasemaatschappij. Wel loont het de moeite om eerst een aantal offertes op te vragen, voor je overgaat tot het tekenen van een leasecontract

Zo voorkom je hoge kosten aan je auto